Monday, November 1, 2010

smlm hari yg hampeh, ari ni ade sedikit sinar..

smlm ari yg plg hampeh di unimas! kpd V n A, korg yg nk join ktorg kn, then apesal lak ktorg kne jd kuli korg??  what the hell?? u think r the boss?? i'm sorry.. we're resign to be your kuli! ktorg rela buat sndrik drpd ari2 asyik kne mrh dkat korg smpai 1 blk computer tu dgr!! korg ingat ktorg ni x de prsaan ker?? what the fuck?? ilang sabar btol r dgn korg ni.. aku rase mcm nk sepak2 je kpale korg 2 org!! korg yg nk join group ktorg, then act like you're the boss, then sruh ktorg plak g kolej korg, then nk mrh2 ktorg sbab ktorg lmbt n sbab x buat keje lg, then tnye ktorg nk group dgn korg lg ke x.. what the hell?? saket ati btol r dpt group member yg gila kuase a.k.a x sedar diri.. ari ni, ktorg dh sepakat, yg ktorg resign drpd group yg ktorg buat dgn korg, and buat another group!! walo pun dateline dh dkat (3hb nov), ktorg rela wat yg simple2 je, drpd asyik kne maki hamun dkat korg!!! sem dpan, ko jgn cari ktorg lg kalo x de group!! ktorg pun mmg x hingin nk cari ko sem dpan!! harap2 bile kte jumpe dkat mne2, ko wat bodo je r.. aku pun x nk tegor ko!! base cha-ya-nun-alif!!