Saturday, November 13, 2010

Entry Hari Ini

Setelah 2 hari exam, aku sleepless.. pergh! ngantok giler nak g jwb exam! tdo x cukup coz stdy last minute! Onion Icon tp kalo tdo bnyk2, rase rugi lak. kalo x tdo lgsong, aku takot dlm exam tu aku koma je. MSN Onion Icons so aku tdo gak la 4 jam. tp bile da tdo tu, kalo bole nk extend je lg. haha skrg ni aku dh jd mcm ni: Onion Emoticon Set mengantok thap cipan. exam seterusnya the day after tomorrow lak. so ari ni bole relax jap. aku btol2 x saba nk abis exam ni!! but dlm mase yg same, x nk amek exam! korg penah rase mcm ni x? penat btol bile exam dtg. ok, stop pasal exam yang x best tu. MSN Onion Emoticon Set

ari ni aku update lambat sket coz br je lepas kuar ICU. MSN Onion Icon haha eh, korg perasan x sesuatu yg ilang dkat blog aku ni? yup! correct! haha aku malas r nk letak songs (yg 6 video tu la). mcm serabut je. walo pun 'die' senyap, tp kalo internet slow, lmbat gak nk bole masok ke blog aku yg best ni(poyo lak. haha). so, aku dh buang dh bende tu. tp blog aku jd sunyi lak. MSN Onion Icons x pe la. aman sket kn? lg pun, korg bole r bkak blog aku ni bersame2 beberape blog yg korg suke skali gus. x de la ggguan bunyi drpd bnyk sumber. coz aku fed up r kalo tgh blogjogging, pastu sume (metafora untuk lebih drpd 1) blog yg aku jogging tu ade lagu, pastu pening kpale x th nk dgr yg mne. MSN Onion Emoticon jd x best lak nk berjogging. td dh jogging dh kjap. eh, korg tahu x dkat mne tempat blogjogging yg plg best? nk g menuntut ilmu (a.k.a tutorial) dkat blog sape yg senang nk paham? coz ade la beberapa blog yg aku nk bertutorial, x brape paham. MSN Onion Emoticon x th la sebab otak aku ni dh jam psal exam ke, or tutorial tu salah and so on. erk, mcm pnjang je entry ni. hehe nk stop dh.

~Adios Amigos~ 


If You Ask, Ask ALLAH and If You Seek Help, Seek Help From ALLAH

4 comments:

Lovely Izkira said...

http://wanhazel.blogspot.com/
http://sitimaisarahzulhaimi.blogspot.com/p/tutorials.html
aku salu g sini je.. eyh, cnne nk printscreen?

Noname said...

ooo.. ok.. nanti aku melawat.. ahaha printscreen? ko tekan Ctrl + PrntScr.. huhu then paste la dkat mne ko nk letak pic tu.. :D

Lovely Izkira said...

wokey.. tengkayu..

Noname said...

welcome.. hohoho dh abis discrete math!! ho yeah! ade 4 exam lg menanti!! nk blk!! XD