Tuesday, November 16, 2010

6 + 1 Bonus!!

Weee!! exam dh habis!! (untuk minggu ni la.. next week ade lg 2 paper!) ari ni aku nk share pasal video clip yg aku suke!! yee-haa! video clip ni mmg yg dah lapok pun.. but still aku nk kongsikn jgak.. mne la th korg x tgk lg..

video clip yg pertame: Savin' Me - Nickelback 
~ Unik!
x penah d buat dek org lain.. idea terbaik la tuan director! 
MSN Onion Emoticons

video clip yg kedua: Predictable - Good Charlotte
~kreatif!
video ni wujud sejak aku skolah rendah lg, aku rase.. lame tu.. tp still masok dlm video clip top 10 aku!
Onion Icons

video clip ke-3: Automatic -Tokio Hotel
~lagu yg aku tgh obses skrg ni!
fes time aku dgr lagu ni, aku slap dgr lyrics.. 
smpai la bru2 ni, aku saje2 je nk cari lyric lagu.. 
rupe2nye slame ni aku nyanyi salah lyric! tp x de org th pun.. 
spatotnye: "there's no real love in you"
but aku nyanyi: "that so weird loving you"
wakaka! pandai2 je ubah lyric sendirik!!
Onion Icon

video clip ke-4: Hey, Soul Sister - Train
~Beeeesssttt Siot!
yg lagu ni, motif die aku x phm.. tp lagu die best! wakaka!
MSN Onion Emoticon

video clip kelima: Because I'm A Girl - Kiss
~Nanges tgk vc ni
yg ni lak, cite.. psal one man n one woman.. 
fes2 hepy, tp last2 x bersame gak.. 
sbab ter'xcdent..
sad ending!
Onion Icons

~vc ni pun same!! tangkap leleh!
tgk tajok pun korg dh th punye..
vc ni psal pesakit cancer..
abang kpd si cute (dlm vc ni la) tu kne cancer..
actually, lagu ni untuk datuk Gerrard Way tu (kalo x silap aku)..
datuk die mati coz cancer..
so die wat la 1 lagu untuk datok die n jgak pesakit2 cancer yg len..
 Onion Icons
p/s: untuk nenek die pun ade.. tajok Helena

video clip ke-7: Bonus!
~sape yg tgk ni x nanges, ade la tu something wrong somewhere..
muhasabah diri.. 
lpas tgk vc omputih yg ntahpape tu (ehehehe), kite dgr la sesuatu yg bermanfaat lak.. 
tp seriusly, mmg fes2 aku dgr lagu ni aku nangis.. 
skrg ni agak susah dh.. 
adekah sbab aku x menghayati?
or sbab hati aku ni dah keras??
Onion Emoticon Set
Nauzubillahimin zalik..

ok, that's all! eh, lupe nak cakap! SELAMAT HARI RAYA AIDIL'ADHA kepada sume umat Islam yg membace or terbace blogku ini.. di sini aku nk minta maaf jgak kalo korg ade terase ati ke, terase jantung ke, terase pape je la dgn aku a.k.a hamba Allah yang lemah lg hina ni..
~Assalamualaikum~
p/s: ari ni aku puase! naseb bek aku study dkat sarawak.. bole bkak puase awal! Onion Emoticons  

2 comments:

♥ AyaHikari ♥ said...

sume lagu yg anda senaraikan itu sy x penah tgk vc nye.haha~

Noname said...

ahahaha samat menonton la kalo gtu.. heee :D