Monday, November 15, 2010

Multimedia.. Oh, Multimedia..

Td aku exam MM.. pergh! soalan die.. Susah giler! mcm2 jawapan yg pelik aku bg! Onion Emoticon korg nk th? x payah la.. maloo la.. uhuhu nk th gak ke? ok2.. aku bgth gak la..

Soalan: Give 3 Future Mobile Phone Function..

Jawapan aku lebih kurang mcm ni:
 1. Water Resistant
Exp: If you go SCUBA DIVING, you can bring it with you. then you can take your pictures with the beautiful fish. You also do not have to tension and angry if someone poured coffee on your phone spontaneously. 

2. Glow In The Dark
Exp: You can found your phone easily if your house or office suddenly blackout. So you can contact the people in charge to fix it immediately.

3. Free Medical Check-Up
Exp: With this function, you can check your blood pressure and body temperature when you use the phone. So the blood pressure patient can try to control their blood pressure when something wrong somewhere.

~The End~
  
Ni la jawapan aku.. hampeh giler kn? mcm x logic lak.. Onion Emoticon aku rase mcm aku kne repeat je paper MM ni.. tp kalo kne repeat OK lg.. kalo GB a.k.a Gagal kne Berhenti? nanges x berlagu la.. MSN Onion Icons Ok, itu saje la.. nk study lak.. esok exam lg.. Computer Architecture a.k.a CA.. aku x nk jwb mcm MM dh.. Aku insaf.... Onion Icon

p/s: Korg rase, mcmane muke lecturer aku bile bace jawapan yg hampeh mcm ni?
A. Bengang giler dpt anak murid mcm aku..
B. Gelak besar sebab ade gak student die jwb mcm ni..
C. Tension! Teros bagi kosong!
D. No Comment! Bagi je bape2 marks yg dorg suke..

6 comments:

insanhina said...

agagagaga....ok la tu.belum ada lagi hpone cam tu. :D

Noname said...

hampeh.. mcm x logic je jwpan aku.. :(

Gumiho said...

hahhaha...siah,,aku suke jawapan ko yang no.3 tuh...logik ar weh..^^

Noname said...

zu: otak aku dh kne clorox dh.. huhu

♥ AyaHikari ♥ said...

wakakaka...meh nak tuang kopi kat hp kamo...yg no 3 tuh,x mgkin kot.cuz hp byk menjejaskn kesihatan.ho3

Noname said...

aya: tggu sye ade phone water resistant dlu.. br bole tuangkan.. hehehe no.3 ti bedal je.. ahaha