Monday, November 8, 2010

First Day Exam

pagi td adalah first exam yg aku jwb. haha tmx. aku punye la "study", tido kul 7 pg, bgn kul 8.15 pg. nseb bek x tido dlm exam td. coz mmg exam tu boring tahap cipan r. hoho bkn la aku nk tnjuk terer, tp 1 jam lpas exam tu (time exam 2 jam 30 mnit), ramai giler yg kuar! then setengah jam lpas tu, tggal 10% je kot dak2 yg tgh exam. yg len sume dh kuar. aku pun kuar lpas 1 jam 30 mnit time exam. malas nk duk ctu lame2, ngantok. hehe lg pun soalan die 20 true/false, n 80 QMA. so, kalo x th, M-16 pun bole gune. hahaha sbab tu ramai yg kuar awal tu hoho tp aku rase time exam yg ni je la kot aku (n dak2 lain) kuar awal. exam sterusnye iaitu discrete math, aku rase x de yg kuar awal. kalo ade pun, yg bercadang nk repeat paper je la kot. haha ssah siot DM tu.. senior2 kate, DM tu soalan final die 3 kali ganda lg ssah drpd mid term. yg mne mid term ari tu, aku ckup2 mkn je! huish! x bole jd la mcm ni!! kne study! mlm ni r aku nk study. skrg ni nk tdo dlu. qadha tdo smlm. haha

~Adios Amigos~

4 comments:

Lovely Izkira said...

haha.. DM tue kalo pham mmg fun giler.. byk application dlm hidup seharian.. so, try aplikasi kan solan2 cntoh dgn ape yg ko nmpk kt sekeliling ko.. lecturer aku ckp mcm tue.. ang aku try, it really fun.. ;) anway, chaiyok k..!!!

Noname said...

wei, application dkat bnde ape? try ko bg contoh.. haha

Lovely Izkira said...

utk spanning tree (kalo ko ader ar silibus nie) ko g ukur peta kolej ko.. pastu crik jln yg rgkas pki spanning tree.. pastu rules of interference.. ko crik komik detectif conan pastu ko solve kn kes tue pki rules of interference..

Noname said...

nk cari dkat mne komik detective conan dkat cni? aku x blaja spanning tree.. just blaja tree aje.. huhu