Monday, December 5, 2011

The Boys Sones Version!

First, pasang lagu The Boys eng version.. then nyanyi lyrics ni:
good luck!

I cant tell you're looking at me, i know what you see
any closer and i'll be dead meat
i don't have to pretend that i didn't notice you
every look will make me hard to breath

soon as you step on the scene you know that we'll be watching you (watching you)
imma be the richest in this spot but SM suck money

i know life is not easy
im gonna make history
im taking it from the start
call all  emergency
im watching my phone ring
im feeling this in my heart, my heart..

girls generation make me feel the heat
and im doing it i'll be dead meat
we born to broke
better tell all my friends cause you get it in
i know the girls

wanna know my secret but no i'll never tell
cause i don't want to make our friendship fail
and i can't deny i know you will cry

i wanna work right now
we can't show you how SM get down
Yes you go for more than zero
number one everyone must know, check this out
All SM, all SM want is money
really know how to suck and don't stop
oh gee we make it so rich
Girls Generation you don't stop

it's not a fantasy, this is die for me
living like a beggar
can't get the best of me, im be what i wanna be
the story of my life (my life)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Reason of the dead meat:
1. SNSD Japan Arena Tour DVD
    Price: RM350
2. Mr. Taxi Version Album
    Price: unknown yet (08Dec2011)
3. Japanese Repackage The Boys
    Price: unknown yet (20Dec2011)
4. SMTown Winter Album
    Price: unknown yet
5. 2012 Calendar
    Price: unknown yet
6. Holiday Photobook
    Price: RM100++ (not sure)
7. Tokyo Photobook
    Price: RM100++ (not sure)

~~~~~~~~~~Sones are dying :/~~~~~~~~~

Thursday, December 1, 2011

Crush

today is my ex-crush birthday! bile jd stalker nih, sume bende tahu.. haha tp yg ni x same dgn post yg sblm ni la.. aku ade bnyk ex-crush.. LOL haha x la.. aku ade 2 org je pun.. :p meh nk cite sket pasal ex2-crush aku ni.. hahahaha
1. Mr. K
2. Mr. .. erk.. x de gelaran glamer lak die ni.. hehe

hari ni bday Mr. K la.. hehe yeah, dlu aku sgt gedik ibarat org x cukup kasih syg.. haha lg2 time 2 aku ade kwn lak dgn org yg gedik (tp x semua kwn aku time tu gedik.. haha ntah nape die sorg tu bole tersenarai sbg kawan aku).. so mmg gedik santai la jawabnye.. hahaha mmm.. Mr. K th aku minat dkat die, tp die x kenal sape aku.. haha mmg secret admirer yg berjaye la aku ni.. LOL time tu aku form 1, die lak form 4.. siap bg kad raye lg.. eh, kad raye tu aku bg time form 2.. menjadi stalker yg berjaye la time tu, siap th Mr. K punye sit dlm kelas die.. then sblm balik raye, pergi ke kelas die time petang, n letak kad raye dlm meja.. hahaha kwn aku yg gedik tu lak minat dkat kwn kpd Mr. K tu.. so mmg ktorg jalankan xtvt stalking together la.. haha then time akhir tahun form 2 tu, aku dpt th yg Mr. K ni somehow kenal dgn abg aku.. LOL mmg fuh! naseb baik smpi die habis blaja dkat situ, die x th sape aku.. hahaha kalo x, mmg dpt malu free je drpd abg aku.. :p

then crush yg ke-2 ni lak, same umur dgn aku.. tp disebabkan my birthday is in january, so aku lg tua drpd die (his bday same with sica!).. kegatalan aku dtg lg.. haha tp time tu aku dh x jd stalker yg berjaye mcm dlu2.. maybe sbab x de geng kot.. haha this time, aku x bg pape pun dkat die.. no kad raye or what so ever.. walopun aku time tu bkn stalker yg berjaye, tp somehow aku th time2 die pegi koop.. haha time tu mmg tiap2 hari aku g koop semate2 nk 'pegi beli coklat sebab nk hilangkan mengantuk'.. haha bile difikir balik, hampeh betol la aku ni.. hahaha im such a coward girl! but bile difikir balik, maybe Allah x nak bg aku terjebak dgn gejala kapel.. n yes, he never know that he was my crush.. :)

then skrg ni dkat sarawak ni, x de lak jumpe orang hensem.. hahaha *just kidding, unimas student* maybe this time aku dpt cukup kasih syg kot dkat unimas ni.. haha yela, along ade, angah ade, achik ade, acu pun ade! best jugak jd maknae in da group nih.. hahahaha :p oh, soshi pun ade! XD and even though they both my ex-crush, aku still lg amek th pasal dorg.. hehe facebooking la.. tp x tego pun walopun we're 'friends'! hahahaha that's all.. actually aku ade keje kene buat mlm ni.. malas giler nk buat esaimen.. T.T

once again, happy birthday Mr. K! :)

Sunday, November 27, 2011

lapar..

aku lapa, tp aku malas nk turun g kafe..
time tgh scroll down fb  post tu, ade nmpk sesuatu yg menarik..
my ex-crush punye latest pics..
hehe makin semmat lak die.. :p 
tp bile fikir balik, i dont think his the one for me 
sebab.. ade la sebab2 tertentu..
x bole bgth dkat sini.. hahaha
lagi pun its just my opinion.. :)
.
.
.
ok, aku bgth la seposen..
x ikut priority ek.. hahaha
1. die ramai peminat pompuan a.k.a fangirls.. n i think i also one of his fangirls.. :p
2. i don't think he knows about me.. im just his long-lost stalker.. haha 
3.disebabkan die baru balik drpd negara luar (x bole bgth dkat sini.. bahaye.. haha), die ckp nk cari isteri org sane..
4. lastly, i don't think my mom will approve him.. politik lain2 woo.. n my mom sgt la sensitif bile masok bab2 politik nih.. :)






ni sebahagian reason la.. :)
that's why i said i don't think his the one for me..
nk  blaja smpai habis dlu, then sruh ummi aje yg carikan..
x yah susah2 nk kapel2..
kapel2 tu hanyalah untuk org yg rase nak tambah dosa je..
yg mane die rase pahala die sgt bnyk, so die nk buat dosa bnyk2 jugak sebab nk seimbangkn dosa n pahala.. (maaf kalau anda terasa)
aku ni dh th dh dosa aku lg bnyk drpd pahala, so x nk la menambah dosa lg..


ok, nk g turun ke kafe dah.. along dh marah dh.. hahaha
-peace no war- v(^,^)v

Tuesday, November 15, 2011

The best ever!!

open this and you know what it is: The best ever!!
bukan virus ek,
it just something that i don't really understand in words but i understand it in my heart.. :)
i can hear the voice of all of you thanking your fans all around the world!
including me! and rase diri ini dihargai.. :'))
it's good that they didn't forget us and thanking us whenever they can.. :)
i really love this! x kire la berape kali dgr pun, ttap best.. :D
good compilation from k-sones! tyvm!!
unfortunately, x bole download~ :(
nevermind, i'll just bookmark that page n open it whenever i want.. :)


ok, i should stop playing.. esok pagi midterm.. and aku x study 1 habok pun~ :(
babye blog~ jgn biarkan dirimu dijadikan rumah lelabah.. XD

Saturday, September 24, 2011

Ore.. -_-"

LOL.. tadi duk baco blog sore budok ni.. Sone actually.. tup2 dapat tahu hok budok ni pun dpt masok unimas jugok.. n hok kejut skali, budok ni kos se jugok!! LOLOLOL.. dio x kenal kawe, tapi kawe kenal doh dio..kawe siap add dh fb dio takdi.. XD sajo jah tulih kot klate.. harap2 budok tu x baco blog ni.. XD malu dowh..  XD budok tu di blog dio spekang sokmo.. XD dio x baco sero.. mugo ado banyok lagi golain hok dio buleh baco daripada dok ngadak blog hok hampeh ni.. contoh: nota kuliah(biaso doh awal2 meme semangat benge eh nak blaja) XD LOL  tapi nati mesti jupo jugok eh.. kalu budok tu baco, 안영!! XD bye~~

Tuesday, August 30, 2011

Update blog di hari raye


1. Apa perasaan anda sekarang?
Bosan, sedih, hepy.. sume ade.. XD

2. Saya nak makan?
Sotong sumbat.. Erk.. Ni gara-gara kakak aku la ni, cakap nak buat, tapi x buat-buat jugak.. Kempunan den.. L

3. Impian saya?
Kumpul duit raye banyak-banyak.. XD


4. Haiwan yang saya takut?
Lipas.. Tengok aje pun dah boleh buat aku naik bulu roma! Sumpah geli!!

5. Saya harapkan?
-Hard disk saye boleh sihat balik!! I miss SNSD!! Chincha!! ;____;
-Boleh pergi ke concert SNSD di Singapura Feb 2011 nanti!! XD

6. Jika boleh putarkan masa?
3rd aug 2011!! Sblm hard disk jatuh!

7. Saya pada 10 tahun akan datang?
Biar tuhan yg tentukan.. J

8. Handphone saya adalah sebuah?
Mp3 yang penuh dengan lagu SNSD! XD

9. Saya pernah bercinta sebanyak?
Mmm.. never? Ehehehe

10. Saya suka pada?
SNSD!! Kyaaa!! *fangirl mode* LOL bogoshipoyo.. ;__;

11. Kawan2 saya?
Semua jenis ragam ade.. nak yang macamane? Pilih je.. XD

12. Pernah dikhianati?
Pnah.. The rest is history..

13. Apa yang anda hendak lakukan terhadap dia?
Dia? Siapa dia? Soalan x lengkap la.. Yang ni sambungan untuk soalan no.9 ke no.12??
Kalo no.9: X de, so x leh nak buat pape.. XD
Kalo no.12: Maafkan je la dia.. Dia pun manusia macam kita jugak.. J

14. Senaraikan 8 orang untuk di tag?
LOL ingat ni celcom ke nk 8 org? 8pax? Sdn. Bhd la.. XD

Friday, August 5, 2011

Happy 4th Anniversary, Girls Generation!

Posted Image

Malas nak cakap banyak.. Bad mood hari ni.. Hard disk hitam tersayang aku rosak sebab terjatuh semalam.. Sejarah hitam berulang lagi.. Aish.. I am sooo stu***!! T_T Burn semua pasal SNSD, Unimas punye notes, pics, games,.. Malas nak ingat sebab buat sakit hati aje..

Happy 4th Anniversary, Girls Generations!! 

Thursday, July 28, 2011

Puasa -> Raye


Hey, puasa dah dekat dah.. Dulu-dulu kalau time dekat-dekat nak raye, mesti aku rajin je tunggu posmen.. Mane la tahu kot-kot ade kad raye untuk aku.. Tapi sekarang ni langsung x dapat.. Ye la, zaman sudah moden.. Orang dah x hantar kad raye dah, mesej lebih mudah dan menjimatkan.. Tapi aku sangat-sangat malas nak me‘reply’ mesej-mesej macam ni.. Aku bet korang-korang  yang hantar mesej raye dekat aku tahun lepas dan tahun-tahun sebelumnya mesti dah x nak hantar dah tahun ni.. Haha ye la, aku memang malas nak forward mesej.. So tahun ni, tiba-tiba aku dapat idea gila ni.. Korang nak kad raye x tahun ni? Sempena cuti panjang ni, boleh jugak aku mengisi masa lapang sambil merapatkan silaturrahim yang dah senipis kulit bawang.. X kira la kawan sekolah rendah, sekolah menengah, geng-geng matrik, geng-geng unimas pun boleh.. Tapi ade satu masalah je.. Aku x tahu alamat rumah korang.. So, sape-sape rase tahun ni die nak dapat kad raye, tolong send alamat korang dekat bawah or dekat inbox FB aku or mesej melalui hp pun boleh.. InsyaAllah, tahun ni korang dapat kad raye.. Babye.. :D

Wednesday, July 20, 2011

Full Of Soshi

Haha nak mengupdate pasal hari ni.. Aku beli Vita500 Yuri version!! XD Ni 2nd time aku beli barang yang ade kaitan dengan Girls Generation! Barang yang 1st aku beli adalah bantal version Hoot! XD Yup, ni aje la barang yang aku beli yang ade kaitan dengan Girls Generation.. Lagu-lagu dorg sume download dekat internet je.. XD kalau aku kaya boleh la jugak nak beli segala-galanya yang original.. dah la sekarang ni income x de sebab cuti.. memang kalau nak beli sesuatu barang tu kene fikir 10 sebab kenapa barang tu penting untuk aku beli.. XD

Berbalik kepada Vita500 tadi.. Aku beli ni dekat One Utama.. Lebih specific lagi, Lotte Mart Xp di LG floor.. Tu pun sebab dapat tahu daripada Sones Malaysia gak melalui MySone.. Kalau x aku x tahu pun yang Vita500 ni wujud di Malaysia.. XD 1 botol 100ml RM5.. kalau 180ml RM8.. Kalau satu set lengkap 9 orang, RM150.. memang kaw-kaw punye la tu.. tapi tadi bila aku menggoogle pasal Vita500 ni, aku terbukak la satu blog yang ade pic 1 set Vita500 ni.. Tiba-tiba je rasa rugi sebab beli 1 je.. Haha

Oh, yang bantal Hoot tu aku beli dekat Victoria Music Centre dekat Amcorp Mall PJ.. Erk, dah lama dah aku beli sebenarnye, tapi sebab malas nak update blog, hari ni baru sempat bagitahu.. Xp Aku nyaris-nyaris gak nak beli cincin Girls Generation dekat situ tapi x jadi sebab time tu tengah pokai.. XD

Yeah, aku jugak ade download screensaver jam Girls Generation n Promote Hahaha Campaign! Screensaver die memang comel! 0-Tiffany, 1-Yoona, 2-Taeyeon, 3-Jessica, 4-Sooyoung, 5-Hyoyeon, 6-Yuri, 7-Sunny, 8-Seohyun, n 9-pic handset (aku rase screensaver ni nak promote handset tu la kot..) Yang Hahaha Campaign tu ade 5 functions, tapi just 3 functions aje yang boleh guna sekarang ni.. Jam, Reminder n 9 Dancing Girls.. Anak buah aku yang paling kecik tu suke sangat kalau tengok dorang dancing.. Maybe Sone in the making? XD Okay, itu aje untuk post ni.. 

p/s: pic x boleh nak letak lagi.. Berukband bermasalah.. :S Sorry.. 

Tuesday, June 7, 2011

Just Visiting

Yeah.. just go to visit my relatives dkat india.. smpai td dkat lcct pkul 4 pg.. pagi ni pkul 7.40 fly la.. :) jalan2 best gak time cuti2 ni.. hehe tp result exam kacau la.. dh la nk check result yg confirm, x leh bukak lak e-pelajar tu.. haish.. dh nak sejam tunggu, tp x terbukak2 jugak.. e-pelajar pun crash ke? hehehe nk ckap internet dkat cni slow, aku download td ok je.. ok, dh nk kne g solat subuh lak ni.. korg, doakan aku slmt pergi n balik ek.. hehehe babye.. :)

Thursday, May 12, 2011

3P

Assalamualaikum.. Korg th ke 3P tu ape?? 3P tu Pocoyo, Pororo n Pingu! Hahaha aku download cite 3P ni untuk anak2 sedare aku yg cute mcm kartun2 dkat bawah.. Hehe 


Pingu




Pocoyo




Pororo

 Pingu ni korg mesti dh penah tgk kn walo pun skali? Coz dh penah kuar dkat tv3.. Pocoyo pun rasenye penah kuar gak dkat tv3.. Tp Pororo x penah lg kot dkat Malaysia ni.. Sebab Pororo ni kartun 3D drpd Korea.. Aku cari dkat Youtube pun ade sket je episod yg ade subtitle or voice over.. Hehe 

Persoalannye, kenape kartun yg cute2 ni dorg bg name start dgn huruf P? ape yg special sgt P ni ek? Sebab P untuk Penguin ke? Tp Pocoyo x de pun watak penguin.. Whatever la.. Janji anak2 sedare aku hepy bole tgk kartun! Hehe

Esok aku dh nk balik semenanjung dh.. Babye Unimas! Babye Wi-fi! Babye Sarawak! Jumpe lg bulan 9.. Hehehe So bile x de Wi-fi ni, aku x th la bile lg aku bole nk mengupdate blog ni.. tgk la kalo rajin, pegi KFC.. Hehehe Babye sume!!! Assalamualaikum.. Adios Amigos!

Tuesday, May 10, 2011

10 Ten


Tagged by: Acu

Day 1: ten thing about you
Day 2: ten things you love
Day 3: ten things you hate
Day 4: ten things you want to say to one person
Day 5: ten wishes
Day 6: ten items you can't live without
Day 7: ten important people
Day 8: ten of your favourite songs
Day 9: ten ways to win your heart
Day 10: ten final words

Tapi aku nak wat sume ni dlm 2 days je! hahaha biase la org dh FREE ni! lets get started!

Day 1: Ten things about me:
1- I am a S♥NE!
2- Aku minat kaler purple, hitam n merah!
3- Time form 3, aku paling anti dgn kaler pink! Tp skrg dh x anti dh sebab pink tu code colour untuk fans SNSD! Haha
4- Aku suke tgk anime Naruto sebab terpengaruh drpd abg2 aku.. haha
5- Aku anti couple! Sebab couple Haram!!
6- Aku suke tgk movie/ drama/ cite yg aku rase best bnyk kali sampai aku boleh hafal ape yg akan terjadi lepas tu
7- Aku time kecik2 dulu slalu je kne pakse makan sayur! tp skrg ni dh ok dah.. ehehehe
8- Aku left-handed
9- Time tido aku x menentu lg2 time lepas exam camni
10- Aku layan novel karya Hlovate n Ramlee Awang Murshid je.. Yg lain2 kureng.. Lg2 kalo pasal cintan-cintun!

Day 2: Ten things i love:
1- Melancong dgn family!
2- Layan K-Pop Songs
3- Layan K-Pop Variety show!
4- Layan K-Pop Drama/ Movie
5- Main game Heroes III!
6- Makan bende karut2.. hahaha
7- Window shopping sorg2..
8- Bace novel
9- Bawak kete laju2! ehehe
10- Tido

Day 3: Ten Seven things i hate:
1- Internet slow mcm siput sedut
2- Pokai mcm skrg ni
3- Pakse diri untuk study, lg2 time dkat2 nk exam!
4- Org yg mungkir janji secara sengaje
5- Tido terganggu!
6- Handphone aku x de bateri
7- Org dpan aku bwk kete slow

Day 4: Ten Six things i want to say to one person:
1- Assalamualaikum!
2- Bereh!
3- X th la!
4- Jom mkn! Lapa!
5- Blk dulu!
6- Nito!

Day 5: Ten wishes:
1- Dpt habiskn degree aku dlm mase 4thn je.. No extend2!
2- Dpt keje yg best
3- Kawen awal!! Weee!! ;)
4- Dpt berbakti kpd Ummi n Papa
5- Dpt tunaikan haji sblm mati
6- Dpt makan sesuatu yg boleh buat aku rase kenyang smpai 10 hari!
7- Dpt jumpe SNSD!! :)))
8- Dpt kuase yg hebat mcm; sekali bace je, ingat sampai bile2!
9- Dpt mati dlm iman
10- Dpt masuk syurga Allah walopun aku rase aku ni x layak..

Day 6: Ten items i can't live without:
1- Hard disk Hitam aku!
2- laptop kesayangan aku
3- handphone aku yg suke sgt jem!
4- wallet + duit!
5- wi-fi kolej aku!
6- Hard disk Putih aku!
7- Jam tgn
8- Spek mate
9- Earphone untuk handphone aku!
10- sky juice

Day 7: Ten important people:
1- ummi
2- papa
3- siblings aku
4- anak buah
5- Sepupu sepapat
6- Siblings V dkat Unimas
7- Roomate aku di blk T2.06 dkat matrix perak
8- Geng U dkat smk Kamil
9-  Geng Naruto dkat KIST
10- Kawan2 skolah rendah
Ps: Yeah, aku th dh lebih drpd 10 org dh pun.. haha whatever!

Day 8: Ten favourite songs:
Ps:  Well, I am a S♥NE, you know!! Hehehe

Day 9: Ten Eight ways to win my heart:
1- Ade iman dlm hati
2- Keturunan org baik2
3- Mak n ayah aku berkenan
4- Taat dkat mak n ayah aku
5- Pandai masak!ehehehe
6- Boleh mengaji dgn lancar
7- Boleh jage diri sendiri dgn baik
8- Paras rupe x yah hensem sgt..
Ps: Macam nk carik bakal suami jek.. Hahaha

Day 10: Ten Four final words:
1- Aku x th nk ckp ape
2- Bye2!
3- Assalamualaikum!
4- Mengucap Kalimah Syahadah
Haha lepas dh diperam 2 hari, akhirnye aku post jugak.. Tp x cukup gak.. hehe Whatever! malas dh nk pikir bnyk2.. kekeke aku nk tag zue, shark, jue n sape2 je la yg x de keje.. hehe Babye!

video
Aku teringat dkat video ni bile sebot pasal TEN, TEN n TEN! Hahaha

Sunday, May 8, 2011

Ummi's Day

Selamat hari Ummi sume! Haha bosan la asyik hari ibu je tiap2 tahun.. so, tahun ni aku nk sambut hari Ummi..tp masalahnye, aku still lg dkat unimas tercinta.. x balik semenanjung lg ni.. ehehehe x pe la, walau dimana Ummi berada, selamat hari Ummi buat Ummi saye! hahaha

Selamat Hari Ummi sedunia buat semua Ummi2, Emak2, Ibu2, Bonda2, Okaasan2, Umma2, Cek2, Mama2, Mummy2, Mek2, n sewaktu dgnnye! Maafkanlah segala kesalahan anakanda mu yg selalu membuat kesalahan sama ada secara sengaja atau x sengaja.. Semoga Ummi sentiasa sihat sejahtera di semenanjung sana.. :) SELAMAT HARI UMMI!!!!!!

Thursday, May 5, 2011

Finally, Freedom!!!

weeeha!! Exam dh habes!! Bole enjoy dah!! hehehe kepada jiran tetangge, jangan jeles! haha disebabkan nak balik semenanjung lambat lagi, x yah la sebok2 kemas barang lg.. hehehe sonok3!!

Pkul 1ptg td ktorg pergi ke Pullman Hotel dkat Kuching sebab nak g tgk Imagine Cup.. Fes2 aku ingat ape la Imagine Cup ni.. Mengimejin cawan ke? Pergi minum kopi ke dkat sane.. Rupe2nye, Imagine Cup ni ala2 pertandingan mencipta software, application n sewaktu dgnnye.. Ade yg semmat, ade yg x pernah aku pikir, ade yg mcm kite pndang hal tu remeh je, tp bole g finalist top 30! Hebat la dorg sume.. Peserta2 sume drpd IPTA n IPTS.. drpd finalist 30 tu, top 6 dipilih (yang aku th, UKM n UTM, pastu 4 lg IPTS).. unimas x terpilih.. n drpd top 6 tu, dorg akan pilih lg top 3.. Then top 3 ni bulan julai bole g New York.. pertandingan peringkat dunia beb!! Tahun lepas dkat Poland.. Semmat la dorg! Imagine Cup ni tajaan Microsoft.. Kalau la aku ni tergolong drpd org2 yg kreatif, aku dah join dh untuk tahun depan punye.. Tp masalahnye, aku ni x kreatif lgsung! Hahaha so, x de peluang la nak join Imagine Cup tu.. ek, aku malas nk upload pic sebab tgkap gambar x bnyk pun.. hehe Bye2!! nak enjoy holiday!! InsyaAllah 7-14 June 2011 India, 25-28 July 2011 Bandung!! Weeee!! Nanti aku upload pics bebanyak (kalo ade internet yg laju + best!) Hehehe ~Wassalam~ Freedom!!!!!!!!!!!!!!! :D

Saturday, April 16, 2011

Soshi + Sones!


TaeNy Story:
Based on guerilla attack from Tiffany yesterday..
Haha one of the Sones make it into a story..
Good Job, Sones!!
Credits to: one of the Sones.. Haha



SoshiToons:
Based on the Sones life!!
Sooo true!!
Except for Yul parts!
Hahaha
Credits to: Soshified (i guess.. hehe)..


P/s: Mr.Taxi masyuk!!! (^_^)

Friday, April 15, 2011

Happy Friday!!

Assalamualaikum.. 
Setelah boring2 sblm magrib td, sempat g Soshified bace fanfic..
Tp kebanyakan fanfic dkat ctu aku dh bace.. 
So, bertambah la boring..
Then aku sesaje je bukak shoutbox nk sembang2 dgn S♥NES lain..
Tetibe sesuatu telah berlaku!!
shoutbox tetibe je penuh dgn chatterz (mencecah 300+ org chatterz)
Yg dlm 15minit sblm tu x sampai 10 org pun..
Rupe-rupenye, sorg member SNSD, Tiffany masok chat skali!
Yg dlm 10 org ni (x termasok aku la) g repot dkat twitter dorg..
So tu yg tetibe je shoutbox tu jam!
Aku punye google chrome crash 2 kali kot! (maybe sebab tenet makin slow kot)
Ramai S♥NES drpd seluruh negara join chat..
Aku sempat post 3 je kot..
Tp yg masok dlm print screen 1 je..
Ntah sape yg bijak ntah yg memerint screenkn, aku pun x th..
Aku dlm dilemma time tu..
And sebab enjoy bace chat2 yg dipost oleh chatterz lain.. Haha
Macam x caye lak leh sembang dgn SNSD!!
Walopun ntah Tiffany tu bace ke x ntah aku punye post..
Sebab ramai S♥NES tgh berebut2 nk mengepost..
Gembira sesangat(erk~~ mcm gedik lak aku ni~~)
Tp lbih kurang 30 minit je Tiffany chat dgn S♥NES..
Maybe die takot shoutbox soshified crash kot..
Soshi effect =S♥NES go crazy


~Tiffany Hwang~



(click to enlarge)
Mesej drpd Tiffany di Soshified:


Ni lak print screen drpd Si Bijak:
Pasan x ade name aku dkat cni?? Hehehe
Bangge jap.. Kekeke













Walopun sejak pkul 7pm lg Tiffany log out, tp ramai lg yg tgh tunggu die login balik..
Tapi aku rase die x login dh kot mlm ni.. 
Tp aku still lg on shoutbox tu..
Tgk mesej2 org yg kecewa sebab x sempat nk chat dgn Tiffany..
Kekeke jahatkan aku??
Hehehe skrg ni aku tgh menunggu dorg punye 4th Japanese single: Mr.Taxi~
Tapi aku dh dgr dh teaser die; dkat bwh:


video
~Enjoy~


P/s: Sempat lg add Tiffany as friend sblm die logout td n die mengomfirmnye!! :D
Sampai skrg ni x brenti sengih lg ni.. kekeke
Da2! Nak tido dh! Esok kne bgn awal nak study lak..
Exam dh dkat dh yop!


~Done (^_^)~