Tuesday, May 10, 2011

10 Ten


Tagged by: Acu

Day 1: ten thing about you
Day 2: ten things you love
Day 3: ten things you hate
Day 4: ten things you want to say to one person
Day 5: ten wishes
Day 6: ten items you can't live without
Day 7: ten important people
Day 8: ten of your favourite songs
Day 9: ten ways to win your heart
Day 10: ten final words

Tapi aku nak wat sume ni dlm 2 days je! hahaha biase la org dh FREE ni! lets get started!

Day 1: Ten things about me:
1- I am a S♥NE!
2- Aku minat kaler purple, hitam n merah!
3- Time form 3, aku paling anti dgn kaler pink! Tp skrg dh x anti dh sebab pink tu code colour untuk fans SNSD! Haha
4- Aku suke tgk anime Naruto sebab terpengaruh drpd abg2 aku.. haha
5- Aku anti couple! Sebab couple Haram!!
6- Aku suke tgk movie/ drama/ cite yg aku rase best bnyk kali sampai aku boleh hafal ape yg akan terjadi lepas tu
7- Aku time kecik2 dulu slalu je kne pakse makan sayur! tp skrg ni dh ok dah.. ehehehe
8- Aku left-handed
9- Time tido aku x menentu lg2 time lepas exam camni
10- Aku layan novel karya Hlovate n Ramlee Awang Murshid je.. Yg lain2 kureng.. Lg2 kalo pasal cintan-cintun!

Day 2: Ten things i love:
1- Melancong dgn family!
2- Layan K-Pop Songs
3- Layan K-Pop Variety show!
4- Layan K-Pop Drama/ Movie
5- Main game Heroes III!
6- Makan bende karut2.. hahaha
7- Window shopping sorg2..
8- Bace novel
9- Bawak kete laju2! ehehe
10- Tido

Day 3: Ten Seven things i hate:
1- Internet slow mcm siput sedut
2- Pokai mcm skrg ni
3- Pakse diri untuk study, lg2 time dkat2 nk exam!
4- Org yg mungkir janji secara sengaje
5- Tido terganggu!
6- Handphone aku x de bateri
7- Org dpan aku bwk kete slow

Day 4: Ten Six things i want to say to one person:
1- Assalamualaikum!
2- Bereh!
3- X th la!
4- Jom mkn! Lapa!
5- Blk dulu!
6- Nito!

Day 5: Ten wishes:
1- Dpt habiskn degree aku dlm mase 4thn je.. No extend2!
2- Dpt keje yg best
3- Kawen awal!! Weee!! ;)
4- Dpt berbakti kpd Ummi n Papa
5- Dpt tunaikan haji sblm mati
6- Dpt makan sesuatu yg boleh buat aku rase kenyang smpai 10 hari!
7- Dpt jumpe SNSD!! :)))
8- Dpt kuase yg hebat mcm; sekali bace je, ingat sampai bile2!
9- Dpt mati dlm iman
10- Dpt masuk syurga Allah walopun aku rase aku ni x layak..

Day 6: Ten items i can't live without:
1- Hard disk Hitam aku!
2- laptop kesayangan aku
3- handphone aku yg suke sgt jem!
4- wallet + duit!
5- wi-fi kolej aku!
6- Hard disk Putih aku!
7- Jam tgn
8- Spek mate
9- Earphone untuk handphone aku!
10- sky juice

Day 7: Ten important people:
1- ummi
2- papa
3- siblings aku
4- anak buah
5- Sepupu sepapat
6- Siblings V dkat Unimas
7- Roomate aku di blk T2.06 dkat matrix perak
8- Geng U dkat smk Kamil
9-  Geng Naruto dkat KIST
10- Kawan2 skolah rendah
Ps: Yeah, aku th dh lebih drpd 10 org dh pun.. haha whatever!

Day 8: Ten favourite songs:
Ps:  Well, I am a S♥NE, you know!! Hehehe

Day 9: Ten Eight ways to win my heart:
1- Ade iman dlm hati
2- Keturunan org baik2
3- Mak n ayah aku berkenan
4- Taat dkat mak n ayah aku
5- Pandai masak!ehehehe
6- Boleh mengaji dgn lancar
7- Boleh jage diri sendiri dgn baik
8- Paras rupe x yah hensem sgt..
Ps: Macam nk carik bakal suami jek.. Hahaha

Day 10: Ten Four final words:
1- Aku x th nk ckp ape
2- Bye2!
3- Assalamualaikum!
4- Mengucap Kalimah Syahadah
Haha lepas dh diperam 2 hari, akhirnye aku post jugak.. Tp x cukup gak.. hehe Whatever! malas dh nk pikir bnyk2.. kekeke aku nk tag zue, shark, jue n sape2 je la yg x de keje.. hehe Babye!

video
Aku teringat dkat video ni bile sebot pasal TEN, TEN n TEN! Hahaha

No comments: