Friday, April 15, 2011

Happy Friday!!

Assalamualaikum.. 
Setelah boring2 sblm magrib td, sempat g Soshified bace fanfic..
Tp kebanyakan fanfic dkat ctu aku dh bace.. 
So, bertambah la boring..
Then aku sesaje je bukak shoutbox nk sembang2 dgn S♥NES lain..
Tetibe sesuatu telah berlaku!!
shoutbox tetibe je penuh dgn chatterz (mencecah 300+ org chatterz)
Yg dlm 15minit sblm tu x sampai 10 org pun..
Rupe-rupenye, sorg member SNSD, Tiffany masok chat skali!
Yg dlm 10 org ni (x termasok aku la) g repot dkat twitter dorg..
So tu yg tetibe je shoutbox tu jam!
Aku punye google chrome crash 2 kali kot! (maybe sebab tenet makin slow kot)
Ramai S♥NES drpd seluruh negara join chat..
Aku sempat post 3 je kot..
Tp yg masok dlm print screen 1 je..
Ntah sape yg bijak ntah yg memerint screenkn, aku pun x th..
Aku dlm dilemma time tu..
And sebab enjoy bace chat2 yg dipost oleh chatterz lain.. Haha
Macam x caye lak leh sembang dgn SNSD!!
Walopun ntah Tiffany tu bace ke x ntah aku punye post..
Sebab ramai S♥NES tgh berebut2 nk mengepost..
Gembira sesangat(erk~~ mcm gedik lak aku ni~~)
Tp lbih kurang 30 minit je Tiffany chat dgn S♥NES..
Maybe die takot shoutbox soshified crash kot..
Soshi effect =S♥NES go crazy


~Tiffany Hwang~



(click to enlarge)
Mesej drpd Tiffany di Soshified:


Ni lak print screen drpd Si Bijak:
Pasan x ade name aku dkat cni?? Hehehe
Bangge jap.. Kekeke













Walopun sejak pkul 7pm lg Tiffany log out, tp ramai lg yg tgh tunggu die login balik..
Tapi aku rase die x login dh kot mlm ni.. 
Tp aku still lg on shoutbox tu..
Tgk mesej2 org yg kecewa sebab x sempat nk chat dgn Tiffany..
Kekeke jahatkan aku??
Hehehe skrg ni aku tgh menunggu dorg punye 4th Japanese single: Mr.Taxi~
Tapi aku dh dgr dh teaser die; dkat bwh:


~Enjoy~


P/s: Sempat lg add Tiffany as friend sblm die logout td n die mengomfirmnye!! :D
Sampai skrg ni x brenti sengih lg ni.. kekeke
Da2! Nak tido dh! Esok kne bgn awal nak study lak..
Exam dh dkat dh yop!


~Done (^_^)~

2 comments:

iZzaH faRahaNa said...

alaaa...nasib baik bukan sunny yang on9...kalau mesti jeles gilew...=)

Noname said...

hahaha well, sye x kesah sape pun.. :)