Thursday, May 5, 2011

Finally, Freedom!!!

weeeha!! Exam dh habes!! Bole enjoy dah!! hehehe kepada jiran tetangge, jangan jeles! haha disebabkan nak balik semenanjung lambat lagi, x yah la sebok2 kemas barang lg.. hehehe sonok3!!

Pkul 1ptg td ktorg pergi ke Pullman Hotel dkat Kuching sebab nak g tgk Imagine Cup.. Fes2 aku ingat ape la Imagine Cup ni.. Mengimejin cawan ke? Pergi minum kopi ke dkat sane.. Rupe2nye, Imagine Cup ni ala2 pertandingan mencipta software, application n sewaktu dgnnye.. Ade yg semmat, ade yg x pernah aku pikir, ade yg mcm kite pndang hal tu remeh je, tp bole g finalist top 30! Hebat la dorg sume.. Peserta2 sume drpd IPTA n IPTS.. drpd finalist 30 tu, top 6 dipilih (yang aku th, UKM n UTM, pastu 4 lg IPTS).. unimas x terpilih.. n drpd top 6 tu, dorg akan pilih lg top 3.. Then top 3 ni bulan julai bole g New York.. pertandingan peringkat dunia beb!! Tahun lepas dkat Poland.. Semmat la dorg! Imagine Cup ni tajaan Microsoft.. Kalau la aku ni tergolong drpd org2 yg kreatif, aku dah join dh untuk tahun depan punye.. Tp masalahnye, aku ni x kreatif lgsung! Hahaha so, x de peluang la nak join Imagine Cup tu.. ek, aku malas nk upload pic sebab tgkap gambar x bnyk pun.. hehe Bye2!! nak enjoy holiday!! InsyaAllah 7-14 June 2011 India, 25-28 July 2011 Bandung!! Weeee!! Nanti aku upload pics bebanyak (kalo ade internet yg laju + best!) Hehehe ~Wassalam~ Freedom!!!!!!!!!!!!!!! :D

3 comments:

Gumiho said...

hahaha..best ar ko g oliday..!!

Noname said...

ehehe x de la.. bese2 je.. hari2 g len, kne jd bibik dkat rmh kakak aku.. hahahaa

Noname said...

ehehe x de la.. bese2 je.. hari2 g len, kne jd bibik dkat rmh kakak aku.. hahahaa